Intensif Jutawan Industri – #DAO

Hai awak apa khabar? Moga sihat walafiat hendaknya.
Ok nak bagitau yang saya nak cerita satu berita gembira ni. Alhamdulillah kan haritu saya ada cerita pasal kami join kelas IMKK Dr. Azizan Osman kan?

Bila program DAO mesti kat luar dewan ada jual macam-macam product Richworks. Ada satu benda yang saya sangat tertarik masa tu iaitu kotak DVD yang tajuknya “Intensif Jutawan Industri”
Harga dia RM1997, masa tu offer price jadi RM997 dalam kotak ada 10keping DVD yang dirakam sepanjang program IJI.

Tapi masa tu tak dapat nak beli sebab saya prefer untuk daftar the next program selepas IMKK, iaitu program MMM. So melepas kan lah hasrat nak beli DVD “Intensif Jutawan Industri” tu..

Nak dijadikan cerita.. Lebih kurang dalam sebulan lebih camtu selepas join MMM kita dapat kejutan dari pihak Richworks.

Kiteorang dapat hadiah dari Dr Azizan! 😀

Hadiah yang sangat-sangat bernilai. Thank you so much DAO. Muahh 😀

Awak agak-agak hadiah apa?

Saya dapat DVD & MP3 rakaman satu lagi program DAO yang bertajuk
“INTENSIF JUTAWAN INDUSTRI” yang saya nak beli masa IMKK tapi dapat as free gift sebab join MMM.

You know what? Apa yang amazing nya adalah masa IMKK mmg saya tanam niat dan doa betul-betul pada Allah yang saya memang nk DVD IJI yang harga RM1997 tu dalam masa yang sama saya nak jugak join MMM.

Alhamdulillah, rezeki Allah. Allah ilhamkan untuk join MMM dan Allah gerakkan hati DAO utk bagi free gift DVD IJI. Saya dapat dua-dua benda yang saya minta.

Nampak tak? Bila kita doa dengan bersungguh-sungguh Allah pasti perkenankan. This is “THE POWER OF DOA”

So, atas tanda syukur saya akan share ELMU yang saya dapat dari 10 keping DVD dan 10 keping CD MP3 ni kepada anda nanti Insyallah.

Yang penting awak stay tune dan tunggu saya punya next post ok!

Ok jumpa di next post dengan ELMU menarik yang akan kami kongsikan Insyallah. Bye-bye 🙂

2 thoughts on “Intensif Jutawan Industri – #DAO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *