Ada beberapa faktor yang dapat memberikan impak posiftif kepada perniagaan anda dengan ada website.

Website ada beberapa jenis website sperti blog, corporate website, e-commerce website dan lain-lain.

Suatu masa dahulu orang berniaga mesti perlu ada kedai. Perlu ada kedai untuk orang nampak. Lagi ramai manusia di sesuatu lokasi lebih bagus jika dapat buka kedai di kawasan itu. Kenapa? kerana tujuan utama permasaran adalah untuk bagi orang nampak. Dahulu jika kita buka kedai di hujung kampung atau di dalam hutan akan kurang sambutan nya berbanding dengan kedai di pekan atau di simpang-simpang jalan.

Namun dengan arus teknologi yang kian hebat, ramai perniagaan-pernigaan hebat hanyalah bermula dari rumah sahaja. Ini kerana kedai mereka sememangnya sudah pun wujud di dalam dunia online. Jadi tak kisahlah dimana sahaja lokasi fizikal kedai mereka. Asalkan “kedai” nya wujud di dunia online pasti Insyallah hasil jualannya juga terjamin.

Bagaimana pula katanya website boleh dapat bantu tingkatkan jualan???

Ok begini, dalam sesebuah website ada banyak KEYWORD yang ada didalamnya. Keyword-keyword inilah yang membantu dalam SEO.
Apa itu SEO?

Seo ni search engine optimization yg mana makin lama website tu wujud dalam dunia online makin mudah untuk ia berada di top results of search by keywords seo yang telah di install kan di dalam website.

Contoh orang search kt google dgn keyword “pemutih wajah” , jika di dalam website anda ada install keyword ni kemudian Google akan senaraikan website anda di dalam senarai hasil carian. Dan bila website dah semakin ramai visitor dan pihak google sudah tahu yang visitor yang visit website memang tertarik sebab mencari pemutih wajah, lama-lama website anda akan berada di top ranking search secara organik. (Organik ya bukannya top kerana anda bayar untuk iklan)

Bila dah berada di ranking top search masa tulah sales datang bertalu-talu hasil dari prospect mencari dengan cara menaip keyword SEO di Google

Untuk sesebuah website tersenarai dalam search ranking google search website tu perlu ada ciri-ciri SEO.
Website yg kami develop mmg sedia ada ciri-ciri SEO.

Walaubagaimana pun untuk google dapat baca seo dalam sesebuah website akan amik masa berbulan-bulan juga dan juga mengambil kira berapa ramai visitor website. Sebab itulah makin lama anda punyai website akan jadi makin bagus rating website anda di Google. Bagi website baru wujud akan amik masa utk google faham keywords SEO website tu.

Kerana ini jugalah anda nampak sebab kenapa semua brand-brand yang ternama semua mesti memiliki website. Mereka bukan bina website hanya apabila dah popular.

Tapi mereka buat website sebelum wujudnya produk lagi pun. Sebab tujuan nya adalah untuk jangka masa panjang. Website adalah perlaburan anda untuk bisnes anda bagi jangka masa panjang.

Apatah lagi kini kami tawarkan pakej ambil website sekali kami bantu masukkan satu artikel tentang bisnes anda ke dalam akhbar tempatan. Hah! amik website sekali dapat FREE MASUK PAPER lagi tau.

Tau kan nak masuk paper mahal? Kurang-kurang RM5000-RM6000 kan?

Takpe ni kami boleh tolong. Untuk plan UNLIMITED PLAN siapa sign up kami akan beri anda masuk paper FREE tau.
Info lanjut pasal UNLIMITED PLAN di sini – http://anggur.my/index.php/product/unlimited/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *