Category Archives: E-Commerce Website

Sharing berkaitan e-commerce website

Kenapa prospek tak membeli daripada anda?

Prospek boleh kata dan bagi macam-macam sebab. Tapi betul ke sebab yang dia kata tu? Atau itu cuma alasan je. Jadi anda kena korek apa sebab sebenar tu. Contoh 1: A: Saya nak kena tanya suami dulu. B: Boleh puan. Puan rasa suami puan akan tanya apa-apa soalan ke tentang perkara ni? A: Rasanya ada. […]

COST PER ENGAGEMENT – CAMNE KIRA ?

” COST PER ENGAGEMENT ” – CAMNE KIRA ? Abam nak kongsikan sikit cara nak baca data FB ADS . ——- RESULTS : 3 ENGAGEMENT REACH : 259 COST : RM0.15 CPE AMOUNT SPENT : RM0.45 ——- Senang jer … Tengok “AMOUNT SPENT” , ni jumlah duit yang dah di gunakan untuk IKLAN tu ‘BERJALAN’ […]

5 KEPENTINGAN WEBSITE UNTUK PEMASARAN BISNES

#1 – UNTUK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG ANDA Kalau anda tak ada website,macam mana pelanggan nak tahu maklumat lanjut tentang produk anda, lokasi anda berniaga, bisnes anda berdaftar atau tidak dan sebagainya   #2 – BOLEH SHARE KEPAKARAN ANDA Anda boleh kongsikan kepakaran anda sperti tips, khidmat soal jawab, atau nasihat dengan menggunakan website anda […]

Kenapa Website Kami Kill Market?!

iklankan perniagaan secara percuma di surat khabar dengan plan unlimited plan

Kenapa Ecommerce Website kami RM450? Ramai yang bertanya soalan kenapa kami jual website harga murah. Ada yang bertanya kerana gembira setelah lama nak kan website yang mampu milik Ada jugak yang bertanya sebab tak suka dengan harga kami yang terlalu murah Ohh pastinya ada kisah di sebalik kisah! Hai semua, pada yang belum kenal saya […]

Pentingnya Website Dalam Perniagaan

Assalammualaikum dan selamat bercuti kpd mereka yang bercuti 4 hari minggu ni 🙂 Yang pulang ke kampung halaman kami doakan semoga selamatlah segala nya. Cuti panjang cmni pasti ramai yang ingin habis masa bersama ahli keluarga dgn sgt berkualiti bukan? Jadi camna kalian nk fokus dalam menguruskan bisnes? Tahu tak dengan adanya website bole buat […]

WHY YOUR BUSINESS NEED AN E-COMMERCE WEBSITE

  Part One – Accessibility  The Internet never sleeps, and every portal you offer online gives your business a virtual 24-hour showroom. This allows potential customers to research your product or service after business hours, and in the privacy of their own home. If you sell products, an online store allows for 24-hour order placement […]

Car Application System for IPD Subang Jaya by Anggur Solutions

For last two weeks Anggur Solutions (www.anggur.my) get one task to develop the Web Based Application for car application system for Ibu Pejabat Daerah Subang Jaya. This system purpose to upgrade the old car application that using paper form for apply to use any transportation and approval of application The system was completely done within […]

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Món ngon chữa bệnhCây thuốc chữa bệnhNấm đông trùng hạ thảo