Category Archives: Knowledge Sharing

YouTube Paid Review Malaysia

Youtube Paid Review Malaysia tajuk kita kali ini! Salam and hai guys. Ok kalau dalam post yang lepas kami ada kongsikan tentang Instagram Paid Review dan juga Twitter Paid Review kan? So dalam post kali ni saya nak kongsikan pula tentang channel yang ada buat paid review di Youtube. Ermm susah jugak nak cari Youtuber […]

Zero Cost Marketing – 5 techniques

Zero Cost Marketing? Saya percaya ramai perniaga-perniaga baru akan tertanya-tanya adakah cara percuma untuk marketing? Jika anda seorang pemilik bisnes, sebelum anda lakukan apa-apa pengiklanan berbayar, anda amatlah disarankan agar cuba dahulu beberapa cara Free Marketing untuk perniagaan anda seperti berikut: Social Media post – ini perkara paling asas yang anda perlu lakukan untuk mempromosikan […]

How to create Billplz collection ID?

How to create Billplz Collection ID and API Secret Key Make sure you have a registered account with Billplz. You will need the Collection ID and API Secret Key to proceed. Don’t have an account? Click here for more information on Billplz account. 1. Login to your Billplz account and go to Billing. 2. Click […]

Cara turunkan bounce rate? Apa impaknya?

cara turunkan bounce rate

Cara turunkan bounce rate? Sebelum itu apa kejadahnya “Bounce Rate” ni dan apa pula impaknya kepada ranking website? Sebenarnya bounce rate ni bagus tinggi ke rendah? Jap sebelum tu u guys boleh usha jap video ni kami review salah satu website client kami yang punyai bounce rate yang sangat PERFECT beb. Kenapa perfert? Meh tengok […]

Twitter Paid Review

Hi korang. Ada post sebelum ni kami share pasal Paid Review IG kan? Ini entry pasal “Twitter Paid Review” pula. Tak sangka ramai juga orang search pasal IG tu. So entry kali kite org short list kan twitter account yang ada buat paid review dengan harga-harga yang ok lah. (semoga murah rezeki korang semua) OK! Jom […]

COPYWRITING TIPS – GAMBAR TEMBAK HATIMU!

[COPYWRITING] TIPS GAMBAR TEMBAK HATIMU! . Alahai, lamanya masa nak update pasal post terbaru ni. . Kepada yang setia menunggu tahniah diucapkan. . Okey, tak nak banyak mengarut. Hari ni cerita pasal gambar. Bab gambar ni sebenarnya yang paling leceh nak buat. . Tapi, sebelum tu. Saya nak ingatkan yang saya telah kongsikan mengenai:- . Episod […]

Apa Itu BIG WHY dan kenapa ia penting?

Big why dan kepentingannya

Apa itu BIG WHY dan kenapa ianya penting? BIG Y mungkin anda pernah dengar sebelum ni. Tapi apa maksud yang sebenarnya? Ada orang cakap BIG Y adalah niat utama kita kenapa nak buat bisnes. Ramai yang bagi tahu nak buat bisnes ni sebab nak:- >Balas jasa mak ayah. >Nak bagi lebih keseronokan & kelesaan kepada […]

Website Mengurangkan Kos Perniagaan

Website Mengurangkan Kos Perniagaan – Petikan akhbar Kosmo 29 Disember 2017 KUALA LUMPUR – Penggunaan laman web yang dilengkapi ciri-ciri pembayaran online mampu mengurangkan kos perniagaan sehingga 20 peratus dan dalam masa yang sama meningkatkan perolehan perniagaan sehingga 80 peratus melalui pengurangan kos operasi. Pengarah Urusan syarikat perunding Teknologi Maklumat (IT), (Anggur Solutions) Muhamad Ifwat Ibrahim […]

Bagaimana hendak “Automate” kan bisnes anda?

Salam satu nubis! Haritu sy ade buat live sebab nak tiru abam Khairi Ariff macam mana nk transfer kepakaran u dekat team supaya bisnes u boleh jadi autopilot mcm Empayar Kerabat skarang.. Tapi video tuu telah di delete ketika minda separa sedar.. Kali ni sy buat secara penulisan ‘ How To Automate Your Business ‘. […]

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Món ngon chữa bệnhCây thuốc chữa bệnhNấm đông trùng hạ thảo