How to rocket your online sales – Najib Asaddok [Part One]

Hi, Nama saya Ifwat Ibrahim. Pengarah Teknikal Anggur Solutions. Kepakaran saya adalah membantu usahawan yang berniaga secara online untuk menguruskan order dan jualan tanpa perlu pantauan setiap masa dangan cara menguruskan segala urusan perniagaan menggunakan ecommerce sistem dan website. Ok baru saja habis rawatan susulan sekembalinya dari MMMMac2016. Dua kelas susulan yang di anjurkan oleh RICHWORKS Alhamdulillah telah saya hadiri iaitu SMS Fundamental Marketing by Puan Nora (2 April 2016) How to Rocket Your Online Sales by Najib Asaddok (4 April 2016) Jadi Alhamdullah rasa sangat banyak benda yang saya nak kongsikan bersama anda, kerana terlalu banyak then mungkin saya akan kongsikan sebahagian-sebahagian secara bersiri dalam email atau video Insyaallah. [SIRI 1]… Read More

Continue Reading

EMAIL MERUPAKAN PUNCA UTAMA SESEBUAH PERNIAGAAN DIISTIHAR MUFLIS!

Nota: Video ni salah script sebenarnya bukan IMKK, tp MMM. Maaf ya. Maklum lah buat video pukul 2 pagi. 😀 Baru habis 3hari MMM Mac 2015 bersama Dr Azizan, rasa cm betul2 buat penat je pergi untuk 3 hari ni. Jumaat Sabtu Ahad. Hi semua. Nama Ifwat Ibrahim. Pengarah Teknikal Anggur Solutions. Kepakaran kami adalah membantu usahawan untuk mempunyai lebih banyak masa bersama keluarga atau rakan2 tanpa perlu sibukkan diri asik bersama whatsapp setiap masa tak habis2 sehingga terabai waktu2 berkualiti untuk diri sendiri dengan alasan utk menguruskan bisnes. Sistem e-commerce website kami dapat membantu anda manage order dan payment untuk terus masukke database tanpa perlu pengawasan anda dgn dengan… Read More

Continue Reading

Pentingnya Website Dalam Perniagaan

Assalammualaikum dan selamat bercuti kpd mereka yang bercuti 4 hari minggu ni 🙂 Yang pulang ke kampung halaman kami doakan semoga selamatlah segala nya. Cuti panjang cmni pasti ramai yang ingin habis masa bersama ahli keluarga dgn sgt berkualiti bukan? Jadi camna kalian nk fokus dalam menguruskan bisnes? Tahu tak dengan adanya website bole buat tuan puan bercuti sambil duit masuk kedalam akaun kalian tanpa pengawasan? Kurang faham? Cmni sebagai contoh kalian menjual jubah, bila ada pembeli hari cuti ni, bila jubah tu akan di POS? Kalau situasi kita pada hari ni (24/12/15) cuti sampai 4 hari. Khamis, Jumaat, Sabtu dan Ahad so pasti tuan puan akan mula pos product… Read More

Continue Reading

WHY YOUR BUSINESS NEED AN E-COMMERCE WEBSITE

  Part One – Accessibility  The Internet never sleeps, and every portal you offer online gives your business a virtual 24-hour showroom. This allows potential customers to research your product or service after business hours, and in the privacy of their own home. If you sell products, an online store allows for 24-hour order placement to capture a sale as soon as a customer is interested, as opposed to waiting for your brick-and-mortar store to open, by which time the urge to buy may have passed. Part Two – Brand Building At its core, “brand building” actually means building a potential customer’s trust in your company or product. Providing an… Read More

Continue Reading

The End of Advertising As We Know It

The ultimate end of the media world (or, broader, the modern commercial world) as we know it probably began more recently than with the advent of the Internet. It likely began with the introduction of the DVR in 1999. Both TiVo and ReplayTV (with Marc Andreessen as an investor) launched at the Consumer Electronics Show in Las Vegas in 1999. The premise was to give a viewer control of the TV programming schedule, quite groundbreaking in and of itself, but even more earth-shattering, to provide the technological wherewithal to bypass advertising. Voilà. The media paradigm had been disrupted. There commenced a long rearguard action to delay the inevitable, but soon… Read More

Continue Reading

Car Application System for IPD Subang Jaya by Anggur Solutions

For last two weeks Anggur Solutions (www.anggur.my) get one task to develop the Web Based Application for car application system for Ibu Pejabat Daerah Subang Jaya. This system purpose to upgrade the old car application that using paper form for apply to use any transportation and approval of application The system was completely done within two weeks period only. This because they are urgently needs the system to present to IPK. The result of the system and the presentation was satisfied all of them. The system name is ETRES (Electronic Transport Reservation System) – www.etres.anggur.my ETRES has four roles of users of the system. Which is “Pemohon” is user that… Read More

Continue Reading

Why Apple is Successful

Everyone knows that Apple had a great fourth quarter and that its most successful product line, the iPhone, is doing better than ever, too. But it’s difficult to grasp what a mind-blowingly successful company Apple is until you take the time to gather and digest news about the company that has emerged in the past week or two. I’ve done it. And it has become obvious to me that Apple is not only successful, not only the most successful company in technology, not only the most successful company in the world but the most successful company in the history of companies. Is that an extreme statement? Maybe. But let me… Read More

Continue Reading