EMAIL MERUPAKAN PUNCA UTAMA SESEBUAH PERNIAGAAN DIISTIHAR MUFLIS!

Baru habis 3hari MMM Mac 2015 bersama Dr Azizan, rasa cm betul2 buat penat je pergi untuk 3 hari ni. Jumaat Sabtu Ahad.

Hi semua. Ok ada share satu story sikit pengalaman di seminar MMM Dr Azizan. So ni yg kli kedua. First aritu awal mac utk seminar IMKK. Yg peliknya setiap kali abis je seminar Dr Azizan mesti rasa penat giler beb. huhu.

Terlampau byk sgt input yang masuk dalam kepala hotak ni smpi letih nak start yg mana satu. Byk sgt tips yg berguna rasa nk berkongsi dgn anda semua. Sebab dah berasap dan berat rasa otak ni. huhu. Ok kali ni saya nak ceritakan tentang bertapa pentingnya collect database customer

Kajian menunjukkan aspek utama sesebuah perniagaan diistihar muflis oleh Jabatan Insolvensi adalah berpunca dari sistem marketing yang sangat lemah.

Masalah utama pemilik sesebuah perniagaan adalah terlalu taksub dengan mitos yang mengatakan proses marketing memakan kos yang sgt tinggi dan akan menyebabkan sumber kewangan syarikat merudum dengan mendadak.

Hai Saya Ifwat Ibrahim. Pengarah Teknikal Anggur Solutions. Kepakaran saya adalah membantu usahawan yang berniaga secara online untuk mendapatkan duit dengan hanya tidur makan dan berehat sepanjang masa dangan cara menguruskan segala urusan perniagaan menggunakan sistem dan website.

Tahukah anda sistem marketing yang sangat powerful dan kos marketing yg TERSANGAT RENDAH adalah dengan cara Email Marketing? Dan tahukah anda untuk membina system untuk mengumpul database pelanggan adalah sangat sangat sangat mudah dan lebih memeranjatkan lagi adalah kos nya adalah 100% PERCUMA!

Persoalannya adalah sanggupkah anda melihat perniagaan anda terjunam MUFLIS semata2 kerana anda malas nak kumpul database email pelanggan anda sendiri? Yang dengan mudah dapat membuatkan anda membina hubungan dgn pelanggan anda? Dimana fakta result email marketing ini membuktikan conversion melalui email marketing adalah 30% berjaya. Statistik yg sangat tinggi berbanding cara marketing yg lain.

Saya akan tunjuk video tutorial cara-cara Membina System untuk mengumpul database yang akan mengubah hidup anda dari biasa-biasa kepada kehidupan yang luar biasa tanpa perlu keluar walau SATU SEN pun dari poket anda.

Sapa yg nak mula kumpul email database pelanggan anda, klik link di bawah isi form di bawah dan dapatkan video tutorial dari saya secara PERCUMA ke email anda!

http://anggur.my/tutorial/

 

Nota: Video ni salah script sebenarnya bukan IMKK, tp MMM. Maaf ya. Maklum lah buat video pukul 2 pagi. 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *