Nak masuk paper?

Anda tahu kan kos iklankan perniagaan di akhbar agak mahal?

Ambil website dapat MASUK PAPER FREE?

SIGN UP E-COMMERCE WEBSITE dapat masuk paper free

berikan email anda dibawah dan kami akan hantarkan PROPOSAL LENGKAP TENTANG TAWARAN INI

Get Pro

Nak masukkan cerita bisnes anda dalam surat khabar?

 

Tau tak apa impaknya bila ada artikel yang menceritakan pasal bisnes anda dalam newspaper?

 

Berapa harga yang anda perlu bayar untuk masukkan bisnes anda dalam akbar tempatan seperti Kosmo, Metro, Utusan dan lain-lain

 

Cuba call company surat khabar tanya berapa kalau nak iklan dan letak no telefon anda dalam paper? Kurang-kurang RM5000-RM6000 tau?!

 

Tapi ini special promotion untuk anda jika sign up e-commerce website UNLIMITED PLAN ni

 

Kami akan tolong set kan appointment anda dengan media untuk sesi interview tau. Anda pun tau nak dapat interview ni bukan mudah bukan.

 

Amik website sekali pakej interview untuk paper. Mana dapat kat tempat lain ni 🙂

 

Limited time offer!

 

DAPATKAN PROPOSAL OFFER UNLIMITED PLAN NI SEKARANG!

Get Pro

Keep Calm & Spent Time for Listening Our Audio Blog

Anggur Solutions