Pentingnya Website Dalam Perniagaan

Assalammualaikum dan selamat bercuti kpd mereka yang bercuti 4 hari minggu ni 🙂 Yang pulang ke kampung halaman kami doakan semoga selamatlah segala nya. Cuti panjang cmni pasti ramai yang ingin habis masa bersama ahli keluarga dgn sgt berkualiti bukan?

Jadi camna kalian nk fokus dalam menguruskan bisnes? Tahu tak dengan adanya website bole buat tuan puan bercuti sambil duit masuk kedalam akaun kalian tanpa pengawasan?
Kurang faham? Cmni sebagai contoh kalian menjual jubah, bila ada pembeli hari cuti ni, bila jubah tu akan di POS? Kalau situasi kita pada hari ni (24/12/15) cuti sampai 4 hari. Khamis, Jumaat, Sabtu dan Ahad so pasti tuan puan akan mula pos product pada hari Isnin nnt.

bikeshop_macbook

Dalam masa yang sama cuti pun jadi sibuk dgn nak deal dgn customer, nak close deal, nak reply whatsapp. Perniaga pun perlu bercuti jugak. Disini lah peranan website yang paling penting. Dimana pembeli yang berminat akan pergi shopping kat website dan dapat kn details product dgn terperinci dan buat order pembelian product secara online. Tak perlu risau soal penghantaran sebab mmg customer tau delivery akan dibuat pada hari bekerja.

Tuan puan sebagai owner pun pagi hari bekerja barulah check order dan buat pengeposan pada hari yang sama. Nampak tak cmna website ni dapat bantu cari duit pada hari anda bercuti?

bikeshop_iphone

Berminat untuk punyai website utk bisnes ? Layari website kami di www.anggur.my utk details tentang plan atau call 0172080551 utk sebarang pertanyaan. Sekarang tengah promosi akhir tahun. BASIC Plan pada harga RM405 sahaja. Apa lagi dapat kan website anda sekrang dan SELAMAT BERCUTI 🙂

YES Promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *