Unlimited Plan – Anggur Solutions

Latest Promo

Sale!

Unlimited Plan

RM4,997.00 RM3,997.00

Prices go up when the timer hits zero

YEAR END SALE!!!

PROMOSI TERHAD – MASS MEDIA ARTICLE

Data Storage – 30 Gb
Bandwidth – 50 Gb
Own Domain
Payment Gateway – Supported
SATU Artikel di akhbar tempatan (Kosmo / Metro / Utusan dll)

Nak masukkan cerita bisnes anda dalam surat khabar?

 

Tau tak apa impaknya bila ada artikel yang menceritakan pasal bisnes anda dalam newspaper?

 

Berapa harga yang anda perlu bayar untuk masukkan bisnes anda dalam akbar tempatan seperti Kosmo, Metro, Utusan dan lain-lain

 

Cuba call company surat khabar tanya berapa kalau nak iklan dan letak no telefon anda dalam paper? Kurang-kurang RM5000-RM6000 tau?!

 

Tapi ini special promotion untuk anda jika sign up e-commerce website UNLIMITED PLAN ni

Kami akan tolong set kan appointment anda dengan media untuk sesi interview tau. Anda pun tau nak dapat interview ni bukan mudah bukan.

Amik website sekali pakej interview untuk paper. Mana dapat kat tempat lain ni 🙂

 

Limited time offer!

 

TEMPAH UNLIMITED PLAN SEKARANG!