LETIH DAH HANDLE ORDER
GUNA WHATSAPP?!
PROMOSI WEBSITE SERENDAH RM350





Dah letih nak handle order guna Whatsapp?


#STARTERPLANDEAL


Ecommerce Website plan starter plan cuma RM350. PROMOSI KAW KEMBALI!






Harga akan kembali kepada RM650 bila-bila masa saja dari sekarang !

JANGAN TERLEPAS PELUANG KEEMASAN . OFFER NI JARANG-JARANG OK!


Ok jap! Apa yang anda dapat?

✔ RM350 cuma sekali bayar!

✔ Jimat RM300 kata kaw!

✔ Boleh masuk sehingga 10 produk di catalog

✔ Takde yuran tahunan (gunakan subdomain dan hosting kami)

✔ Website terus live untuk manage!

✔ Siap dalam 7 hari bekerja (Atau wang DIKEMBALIKAN)

✔ Support Online Payment Gateway (Ipay88, Paypal, 2checkout dll)

✔ Fully automatik system

✔ Collection Database Pelanggan (INI PENTING GILA!)

✔ Admin boleh manage upload/tukar product ANYTIME!


Jangan tunggu lagi!

✘ Sampai bila nak huru-hara manage order guna whatsapp?

✘ Tulis alamat customer sampai penat tangan?

✘ Takyah buat apa2. Dapat-dapat terus tunggu order masuk



Tak sabar nak tempah? Bertenang!


Dicadangkan anda tengok dulu live demo website design kat link ni:

http://starterplan.anggur.my/


Atau boleh preview satu persatu live demo web design di link2 dibawah:
http://demodesign3.anggur.my/
http://demodesign2.anggur.my/
http://demodesign1.anggur.my/
http://demodesign6.anggur.my/
http://demodesign5.anggur.my/


Dah tengok live demo website design?


Jom tengok design website antara client yang terlatest pulak!

- http://hbmall.com.my/

- http://bysofea.anggur.my/

- http://advancrazyofficial.com

- http://makeupvalet.anggur.my/

- http://ayle.anggur.my

- http://f2design.anggur.my

- http://labu.anggur.my/

- http://lolarhine.anggur.my

- http://mylaraskincare.anggur.my

- http://agetech.anggur.my

- http://dollanis.anggur.my

- http://lavandula.anggur.my/

- http://nurulgold.anggur.my/

- http://silaminerals.anggur.my/

- http://maajunmerah.anggur.my

- http://pakartipskurus.anggur.my/

- http://hero-malaya.anggur.my/


Tengok lagi antara latest design untuk client yang lain disini - VIEW MORE

Anda ada soalan nak tanya ?!

Ok klik sini dan boleh terus direct pm dengan kami:-

Klik icon messenger untuk PM

Dah ready nak tempah?

❥ GRAB SEKARANG!



Peluang tak datang 2,3,4 kali okeyh! :-P

Harga akan kembali RM650 bila-bila masa SELEPAS QURBAN NANTI!



PRICING PLAN | CONTACT US



Powered by Anggur Solutions