Tag Archives: e-commerce website

Close Sale Produk Mahal (RM1000++)

CLOSE SALE PRODUK RM1000++ Bila difikirkan, produk RM100 pun susah gila nak close, inikan pula produk atas RM1000. So, macam-macam teori menyusul. Ada yang kata kena ubah copywritingla, headline kena menarikla, interest tak tepatla. Semua poin tu mungkin ada betulnya, tapi itu minoriti. Satu cara yang boleh membantu kau nak close sale produk RM1000 ni […]

Berapa plak bajet yang cun untuk set setiap boosting?

Antara soalan yang kami terima adalah “Berapa plak bajet yg cun utk set setiap boosting ye? and nk kne run berapa lama?” Ini adalah berdasarkan jawapan dan cara yang kami lakukan: Jawapan: Bajet mengikut kehendak anda. Mulakan dengan nilai yang kecil tapi banyakkan perbezaan ads set nya. Contoh untuk satu post buat 4 set iklan. […]

Adakah Pemasaran Online di Malaysia Mati Sebelum Ia Bermula?

Saya: ‘Hai, bagaimana boleh saya membantu anda mempromosikan jenama anda dalam talian?’ Pelanggan # 1: ‘Saya tidak fikir pasaran Malaysia bersedia untuk pemasaran dalam talian.’ Saya: ‘Bagaimana begitu? Terdapat pergeseran paradigma dalam pola penggunaan media hari ini, dengan sejumlah besar bola mata yang berpindah dari media tradisional ke media dalam talian melalui peranti dengan keupayaan […]

Customer Avatar?

Ramai SALAH FAHAM yang Customer Avatar ini tujuannya hanya satu – untuk dapatkan lebih banyak pelanggan baru yang menyukai produk kita. . Sebenarnya ia lebih luas daripada itu. . Salah faham ini berpotensi menyebabkan kau RUGI WANG kau, RUGI HAYAT kau, RUGI TENAGA kau. Jadi, mari fahami bersama-sama untuk elakkan kerugian-kerugian ini. . . Q1: […]

Guide Buat Iklan Power

Apa sebenarnya yang patut kita tulis pada iklan?Masing masing tertanya tanya macamana nak hasilkan iklan yang power. Dulu saya pun begitu. . Sebenarnya kan Takde ayat ajaib. Takde trick canggih manggih. Takde ayat bombastik dan janji manis tahap potong kaki. . Asas sebenar untuk hasilkan iklan yang power ialah –> kenal segmen pelanggan sasaran dengan […]

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Món ngon chữa bệnhCây thuốc chữa bệnhNấm đông trùng hạ thảo