Kosmo 29 Disember 2017

KUALA LUMPUR – Penggunaan laman web yang dilengkapi ciri-ciri pembayaran online mampu mengurangkan kos perniagaan sehingga 20 peratus dan dalam masa yang sama meningkatkan perolehan perniagaan sehingga 80 peratus melalui pengurangan kos operasi. Pengarah Urusan syarikat perunding Teknologi Maklumat (IT), (Anggur …

Flow Beriklan di Facebook

Tak kiralah kau baru fikir nak berniaga atau dah berniaga tapi rasa nak ubah strategi, bolehlah pertimbangkan flow ini. Pertimbangkan walau apa pun produk jualan kau.   PAGE Setting page kau spt country restriction (Malaysia only), Audience Selection Enabled – …

Facebook Watch

Facebook jadi TV? Youtube?

Facebook saingan baru Youtube dan TV   10 Ogos – Mark Zuckerberg mengumumkan features terbaru iaitu “Facebook Watch”. Apa itu Facebook Watch? Secara ringkasnya Facebook watch adalah suatu tempat untuk menonton video. Interface dan fungsinya juga akan lebih kurang hampir …

Close Sale Produk Mahal (RM1000++)

CLOSE SALE PRODUK RM1000++ Bila difikirkan, produk RM100 pun susah gila nak close, inikan pula produk atas RM1000. So, macam-macam teori menyusul. Ada yang kata kena ubah copywritingla, headline kena menarikla, interest tak tepatla. Semua poin tu mungkin ada betulnya, …