Tag Archives: email marketing

Bagaimana hendak “Automate” kan bisnes anda?

Salam satu nubis! Haritu sy ade buat live sebab nak tiru abam Khairi Ariff macam mana nk transfer kepakaran u dekat team supaya bisnes u boleh jadi autopilot mcm Empayar Kerabat skarang.. Tapi video tuu telah di delete ketika minda separa sedar.. Kali ni sy buat secara penulisan ‘ How To Automate Your Business ‘. […]

Facebook jadi TV? Youtube?

Facebook Watch

Facebook saingan baru Youtube dan TV   10 Ogos – Mark Zuckerberg mengumumkan features terbaru iaitu “Facebook Watch”. Apa itu Facebook Watch? Secara ringkasnya Facebook watch adalah suatu tempat untuk menonton video. Interface dan fungsinya juga akan lebih kurang hampir sama seperti youtube yang mana orang spent kan masa untuk tonton video.   Interface “Facebook […]

Berapa plak bajet yang cun untuk set setiap boosting?

Antara soalan yang kami terima adalah “Berapa plak bajet yg cun utk set setiap boosting ye? and nk kne run berapa lama?” Ini adalah berdasarkan jawapan dan cara yang kami lakukan: Jawapan: Bajet mengikut kehendak anda. Mulakan dengan nilai yang kecil tapi banyakkan perbezaan ads set nya. Contoh untuk satu post buat 4 set iklan. […]

7 BENDA YANG PERLU ADA DALAM COPYWRITING ANDA

Kalau cooywriting tak cukup benda ni, ia jadi macam makan maggi guna air yang tak berapa panas Jom kita check satu-satu, . 1. HEADLINE Pastikan headline kita ringkas je. Saya suka guna headline dengan kesemuanya guna HURUF BESAR untuk bezakan headline dengan subline . 2. SUBLINE Subline berada di perenggan kedua cw kita. Pastikan ayat […]

Antara strategy sales yang belum pernah mengecewakan lagi!

1 strategi sales ini belum pernah kecewakan saya lagi. – Hazli Khalim Macam ini… Buat video. Dalam 3-5 minit. Jangan lebih 5 minit. Jangan pendek 60 saat. Just nice. Short and sweet. Content video: Cerita masalah prospek. Masalah market. Masalah avatar anda. TELL THEM WHAT IS THEIR BIGGEST PAIN. Boleh guna power point style video atau […]

Adakah Pemasaran Online di Malaysia Mati Sebelum Ia Bermula?

Saya: ‘Hai, bagaimana boleh saya membantu anda mempromosikan jenama anda dalam talian?’ Pelanggan # 1: ‘Saya tidak fikir pasaran Malaysia bersedia untuk pemasaran dalam talian.’ Saya: ‘Bagaimana begitu? Terdapat pergeseran paradigma dalam pola penggunaan media hari ini, dengan sejumlah besar bola mata yang berpindah dari media tradisional ke media dalam talian melalui peranti dengan keupayaan […]

How to rocket your online sales – Najib Asaddok [Part 2]

Hi Guys , Nama saya Ifwat Ibrahim. Pengarah Teknikal Anggur Solutions. Kepakaran saya adalah membantu usahawan yang berniaga secara online untuk menguruskan order dan jualan tanpa perlu pantauan setiap masa dangan cara menguruskan segala urusan perniagaan menggunakan ecommerce sistem dan website. Ok perkongsian ilmu dari Sifu Najib Asaddok siri kedua. Jika anda terlepas siri yg lepas […]

How to rocket your online sales – Najib Asaddok [Part One]

Hi, Nama saya Ifwat Ibrahim. Pengarah Teknikal Anggur Solutions. Kepakaran saya adalah membantu usahawan yang berniaga secara online untuk menguruskan order dan jualan tanpa perlu pantauan setiap masa dangan cara menguruskan segala urusan perniagaan menggunakan ecommerce sistem dan website. Ok baru saja habis rawatan susulan sekembalinya dari MMMMac2016. Dua kelas susulan yang di anjurkan oleh RICHWORKS […]

EMAIL MERUPAKAN PUNCA UTAMA SESEBUAH PERNIAGAAN DIISTIHAR MUFLIS!

Baru habis 3hari MMM Mac 2015 bersama Dr Azizan, rasa cm betul2 buat penat je pergi untuk 3 hari ni. Jumaat Sabtu Ahad. Hi semua. Ok ada share satu story sikit pengalaman di seminar MMM Dr Azizan. So ni yg kli kedua. First aritu awal mac utk seminar IMKK. Yg peliknya setiap kali abis je […]

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Món ngon chữa bệnhCây thuốc chữa bệnhNấm đông trùng hạ thảo