LETIH DAH HANDLE ORDER
GUNA WHATSAPP?!


PROMOSI WEBSITE SERENDAH RM350

e-commerce website malaysia

Dah letih nak handle order guna Whatsapp? 

 

#STARTERPLANDEAL


Ecommerce Website plan starter plan cuma RM350. PROMOSI KAW KEMBALI!





Harga akan kembali kepada RM650 bila-bila masa saja dari sekarang !

JANGAN TERLEPAS PELUANG KEEMASAN . OFFER NI JARANG-JARANG OK!

Ok jap! Apa yang anda dapat?

✔ RM350 cuma sekali bayar!

✔ Jimat RM300 kata kaw!

✔ Boleh masuk sehingga 10 produk di catalog

✔ Takde yuran tahunan (gunakan subdomain dan hosting kami)

✔ Website terus live untuk manage!

✔ Siap dalam 7 hari bekerja (Atau wang DIKEMBALIKAN)

✔ Support Online Payment Gateway (Ipay88, Paypal, 2checkout dll)

✔ Fully automatik system

✔ Collection Database Pelanggan (INI PENTING GILA!)

✔ Admin boleh manage upload/tukar product ANYTIME!


Jangan tunggu lagi!

✘ Sampai bila nak huru-hara manage order guna whatsapp?

✘ Tulis alamat customer sampai penat tangan?

✘ Takyah buat apa2. Dapat-dapat terus tunggu order masuk



Tak sabar nak tempah? Bertenang!


Dicadangkan anda tengok dulu live demo website design kat link ni:

 http://starterplan.anggur.my/


Atau boleh preview satu persatu live demo web design di link2 dibawah:
 http://demodesign3.anggur.my/
 http://demodesign2.anggur.my/
 http://demodesign1.anggur.my/
 http://demodesign6.anggur.my/
 http://demodesign5.anggur.my/


Dah tengok live demo website design?


Jom tengok design website antara client yang terlatest pulak!

– http://hbmall.com.my/

– http://bysofea.anggur.my/

– http://advancrazyofficial.com

– http://makeupvalet.anggur.my/

– http://ayle.anggur.my

– http://f2design.anggur.my

– http://labu.anggur.my/

– http://lolarhine.anggur.my

– http://mylaraskincare.anggur.my

– http://agetech.anggur.my

– http://dollanis.anggur.my

– http://lavandula.anggur.my/

– http://nurulgold.anggur.my/

– http://silaminerals.anggur.my/

– http://maajunmerah.anggur.my

– http://pakartipskurus.anggur.my/

– http://hero-malaya.anggur.my/


Tengok lagi antara latest design untuk client yang lain disini – VIEW MORE 

Anda ada soalan nak tanya ?!

Ok klik sini dan boleh terus direct pm dengan kami:-


Klik icon messenger untuk PM

Dah ready nak tempah?

❥ GRAB SEKARANG!

Dapatkan voucher diskaun Starter Plan di email anda:

* indicates required

Peluang tak datang 2,3,4 kali okeyh! 😛

Harga akan kembali RM650 bila-bila masa DARI SEKARANG!