YouTube Paid Review Malaysia

Youtube Paid Review Malaysia tajuk kita kali ini! Salam and hai guys. Ok kalau dalam post yang lepas kami ada kongsikan tentang Instagram Paid Review dan juga Twitter Paid Review kan?

So dalam post kali ni saya nak kongsikan pula tentang channel yang ada buat paid review di Youtube. Ermm susah jugak nak cari Youtuber yang ada buat Paid Review kat Malaysia ni sebab trend social menggunakan platform YouTube agak kurang popular di jalankan di Malaysia.

youtube review channel

So kalau anda sedang mencari platform untuk menjana income tambahan boleh consider untuk gunakan YouTube sebagai sales funnel tambahan anda kerana jiran kita Indonesia ramai antara rakyat mereka yang memang dah jadi jutawan hanya bermula dengan youtube sahaja seperti Atta Halilintar, Ria Ricis dan lain-lain lagi

atta halilintar dan ria ricis. Youtuber popular di Indonesia

So balik tujuan asal post, sekarang kita share antara Youtube channel yang ada buat Paid Review ya. List channel ni bukanlah mengikut turutan ya.

First channel adalah VITDAILY. Vitdaily adalah channel yang popular dikalangan review produk berunsurkan makanan. Ya mereka boleh juga untuk review produk-produk yang lain. Mereka review beserta video yang berkualiti dan review yang mereka lakukan juga nampak agak ikhlas dan tidak seolah dibuat-buat. Channel VITDAILY juga sudah mencapai seramai 180k subscriber. Jika berminat untuk dapatkan quotation harga anda boleh terus hubungi mereka di email vitdaily[at]gmail.com

vitdaily youtube channel

Ok. Next channel adalah KCHUP. Sama jugak lebih kurang seperti Vitdaily. Channel KCHUP banyak review tentang makanan. Jumlah subscriber 150k, hampir sama seperti Vitdaily. Tetapi mereka ni bukan hanya buat video mereka yang review produk orang tapi mereka juga ada servis untuk buatkan video iklan untuk anda. Faham tak? Haha macam berbelit sikit nak explain. Dan harga mereka agak berpatutan ya. So kalau nak lebih faham anda contact sendiri lah mereka ya. Email mereka ads[at]kchup.my atau boleh terus whatsapp KCHUP di nombor 016 444 3721.

kchup youtube channel

Ok guys, buat masa ni ini sahaja channel yang kami ingin rekomen kepada anda. So kalau anda ada kenal, ada pengalaman dengan mana-mana youtube channel yang ada buat #paidreview juga please komen dibawah ya. Tapi pastikan channel yang anda cadang atau rekomen itu ada quality lah ya dari segi video nya, dari segi keikhlasan review nya dan lain-lain.

So please komen dan beri cadangan di ruang komen.

Jumpa lagi di lain post guys. Please jangan lupa subscribe blog post kami untuk dapatkan notification tentang blog post baru yang kami kongsikan dari semasa ke semasa.

Jangan lupa subscribe juga channel youtube kami guys.

Jumpa lagi. Assalam. Adioss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *